Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Därför ska företag investera i solceller

Allt fler företag ser över möjligheten att installera solceller. Det är en lönsam investering både för plånboken och för klimatet.

Fördelar med solceller

  • Lönsamhet
    Genom att installera solceller kan du minska företagets driftskostnader. Dessutom får du ersättning för överskottselen du säljer.
  • Miljövänligt och hållbart
    Som solenergiproducent är du med och bidrar till utbyggnaden av mer förnybar energi i samhället. Solenergi är det kraftslag som utbyggnadsmässigt både går snabbast och är billigast.
  • Minskat elberoende
    Med solceller kan ditt företag producera stora mängder energi för den egna verksamheten. På så sätt blir ni mindre påverkade av höga elpriser och den allt mer skiftande elmarknaden.

Vilka är EnergiEngagemang?

EnergiEngagemang har gedigen erfarenhet inom elmarknaden och är specialiserade inom företag, industri och fasta installationer. De skräddarsyr varje projekt för att hitta bästa möjliga lösning för ditt företag.

Vårt samarbete med EnergiEngagemang gör att vi finns med dig från intresseanmälan till efter färdig installation.

EnergiEngagemangs webbplats

Gör en intresseanmälan!

Om du är intresserad av att veta mer, kontakta oss!

Contact card image

Jonathan Säberg

Säljare

Contact card image

Liam Sääf

Säljare

Contact card image

Philip Wahl

Account Manager

Uppdaterad: 13 september 2023