Vi har tillfälliga störningar vid tecknande av avtal. Det kan ta längre tid än normalt att få bekräftelse.
Bixia logo
Meny

Nores

Sänk dina elkostnader genom att ta del av Bixias förmånliga samarbetsavtal med Nores. På Bixia arbetar vi aktivt på elbörsen för att ge dig ett så förmånlig elpris som möjligt. Dessutom tar vi ut ett lågt arvode för att sköta din elhandel. Hos oss får ni enbart ursprungsmärkt el från förnybara energikällor som vind och vatten. För din varumärkesprofilering får du ett intyg som visar att du enbart använder förnybar energi att hänga upp i din verksamhet.

Köp din el till rörligt pris eller gå samman i en elpool tillsammans med andra medlemmar i Nores. I elpoolen slås flera medlemmars elanvändning samman och vårt expertteam inom elhandel sköter era elinköp för att nå bästa möjliga elpris.

Nores - ledande på inköp

Nores är en medlemsägd inköpsorganisation för HoReCa- marknaden i Sverige och Norge, med en total inköpsvolym på över 2,8 miljarder kronor och över 1000 medlemmar.

Medlemmarna i föreningen är väletablerade och profilerade aktörer bestående av både enskilda, ägargrupperingar och kedjesammanslutningar.

Bixias erbjudanden – alltid med förnybar energi

Nores Rörligt Pris – följer marknadens svängningar

Rörligt pris följer utvecklingen på den nordiska elbörsen Nord Pool och varierar varje månad. Ditt elpris baseras på aktuellt marknadspris – högt som lågt – och du får ett av marknadens lägsta påslag.

Nores Rörligt Pris, mer information

Nores Gröna Elpool – för dig som vill kombinera fast och rörligt pris

I den här elpoolen kombinerar vi ett litet risktagande med stora möjligheter. Genom att handla med de terminskontrakt som står till buds på den nordiska elbörsen bygger vi upp ett attraktivt elpris över tid. Allt beroende på hur vi bedömer att marknaden kommer att utvecklas.

Nores Gröna Elpool, mer information

Kontakta oss

Contact card image

Martin Johansson

Säljare

Contact card image

Philip Wahl

Säljare

Contact card image

Tina Säf

Säljare

Uppdaterad: 10 september 2020
Kontakta sidansvarig