Bixia logo

Tjänster

Hos oss får du en egen specialist som snabbt bygger upp en kunskapsbank och får förståelse för din verklighet. En krafthandlare som följer dig, djupdyker i dina behov och matchar dem mot rådande läge på elmarknaden. För större företag skapar vi ett komplett förvaltningsteam med kundansvarig, krafthandlare och ett effektivt affärsstöd som backas upp av ett analysteam.

 

Bixia Nära Exklusiv

Med Bixia Nära Exklusiv erbjuder vi dig som företagskund att köpa närproducerad och förnybar el från ett specifik kraftverk.

Ladda med Bixia

Vi erbjuder laddstationer för elbilar med förnybar och närproducerad el för företag och fastigheter.

Bixia Solklart

Med Bixia Solklart får du en skräddarsydd solcellslösning som skapar unika möjligheter för ditt företag. 

Analys och rådgivning

Bixia ger ert företag personlig energirådgivning genom att kombinera djup fackkunskap och analysförmåga med snabbhet – något som ofta får sitt uttryck i en intuitiv förmåga att leda dig till rätt inköpsbeslut i olika situationer.

Eladministration

Vi vill spara din tid. Och slösa med service. Vi erbjuder oss mer än gärna att förenkla din eladministration. Det går fort och lätt för oss att göra det bra eftersom rådgivning, fakturering och avtal är vår vardag.

Utbildning

Att handla med el är ingen lätt uppgift. Det krävs kunskap och erfarenhet för att förstå marknadens mekanismer och hur man handlar med el. Oavsett ditt kunskapsbehov inom elmarknaden och elhandel hittar du vad du söker hos oss.