ICA

Sänk dina elkostnader med vårt samarbetsavtal med ICA. Alltid 100 procent förnybar el från naturens krafter. Du kan välja att köpa din el till rörligt pris eller gå samman med andra ICA Handlare i en elpool. I elpoolen slås flera handlares elanvändning samman och vårt expertteam inom elhandel sköter era elinköp för bästa möjliga pris.

Vårt samarbetsavtal ger dig som ICA Handlare:

  • Lägre elpris: Lägre pris för elhandel, dvs vårt arvode för att sköta din elhandel.
  • Enbart förnybar el: Enbart miljöcertifierad, ursprungsmärkt el från förnybara källor som vind och vatten – bra att skylta med i butiken.
  • Smartare uppföljning på butikens elförbrukning: Mervärden från ICA centralt i form av statistik och KPI:er för att ge dig en tydlig indikation på hur din energiförbrukning ser ut jämfört med andra butiker inom profilen.

Bixias erbjudande av ICA elprodukter

ICA Elpool Trygg - För dig som vill bygga på säkerhet

Med den här elpoolen får du en mycket hög säkringsgrad som ger dig god kännedom och trygghet i priset för innevarande och nästkommande år. Du får bra koll på dina elkostnader och kan koncentrera dig på din kärnverksamhet.

Läs mer

ICA Elpool Flex - För dig som vill kombinera fast och rörligt pris

I den här elpoolen kombinerar vi ett litet risktagande med stora möjligheter genom att handla de terminskontrakt som står till buds på den nordiska elbörsen för att bygga upp ett attraktivt elpris. Allt beroende på hur vi bedömer att marknaden kommer att utvecklas.

Läs mer

ICA Elpool Offensiv - För dig som vill dra nytta av svängningarna

Vår mest offensiva elpool, där du har möjlighet till ett lägre elpris än elbörsens. Genom att du ger oss i uppdrag att handla med ditt planerade elbehov har du möjlighet att få ett ännu lägre pris. Vi siktar nämligen på att hamna lägre än det vanliga rörliga elpriset – och när vi lyckas får du 90% av vinsten.

Läs mer

ICA Rörligt Pris - Följer marknadens svängningar

Rörligt pris följer utvecklingen på den nordiska elbörsen Nord Pool och varierar varje månad. Ditt elpris baseras på aktuellt marknadspris – högt som lågt – och du får ett av marknadens lägsta påslag.

Läs mer


Så här tycker Daniel på ICA Supermarket Färgelanda

Referenskund Daniel på ICA Supermarket i Färgelanda"Den totala miljöprofilen gör att Bixia känns som ett självklart val.
Miljön är så pass viktig för oss att vi tycker det är värt att betala
en extra slant för att få förnybar el. Fler ICA-handlare borde göra som vi!"

Daniel Larsson, ICA Supermarket, Färgelanda

Läs mer

Kontakt

Mikael Sjöberg

Ansvarig ICA kundteam

Telefon: 08-24 96 17

Mobil: 070-687 88 80

mikael[dot]sjoberg[at]bixia[dot]se