Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

El från vind, vatten eller solpark

Här hittar vårt utbud av elavtal för dig som producerar el samt länkar till våra digitala verktyg. Med hjälp av dem har du alltid tillgång till det senaste som händer på elmarknaden och kan enkelt hålla dig uppdaterad.

Bixia Portföljförvaltning

I Bixias Portföljförvaltning får du en personlig portföljförvaltare med uppgift att bevaka din portfölj. Portföljförvaltaren kommer att upprätthålla en kontinuerlig dialog och på eget initiativ kontakta dig när det är lämpligt att agera. Du kan välja att själv ta beslut om handel, eller ge portföljförvaltaren uppdraget. Riktar sig till dig som söker ett långsiktigt bra elpris och vill ha en flexibel hantering av prissäkringar.

Bixia Vindförvaltning

Bixia Vindförvaltning riktar sig till dig som söker ett långsiktigt stabilt elpris där Bixia bevakar elmarknaden och gör prissäkringar utifrån professionell analys av marknaden. Våra portföljförvaltare bevakar marknaden och prissäkrar vid gynnsamma tillfällen så att du kan fokusera på andra saker.

Bixia Rörligt pris

Bixia Rörligt Pris är vårt grundavtal. Avtalet innebär att du ersätts timme för timme enligt priset på elbörsen Nord Pool. Det rörliga priset följer elmarknaden svängningar vilket innebär att du alltid har ett aktuellt pris.

Digitala verktyg

Vi levererar värdefull elmarknadsinformation och rådgivning till dig för att du ska kunna ta rätt beslut på elmarknaden. Vi arbetar med både fundamentala och tekniska analysmetoder för att kunna utnyttja marknadens möjligheter optimalt.

Mina sidor

När du loggar in på Mina sidor kan du ta del av dina fakturor och fördjupa dig i din elproduktion.

NetMw

Via vårt riskhanteringssystem NetMw kan du övervaka din portfölj.

Bixia Trader

Genom vårt eget verktyg Bixia Trader kan du följa marknadspriser i realtid.

Rapporter till din e-post

Vi skickar marknadsinformation dagligen, veckovis, kvartalsvis och som långtidsprognos

Producentträffar

Vi på Bixia delar gärna med oss av vår erfarenhet och kompetens. Under året bjuder vi därför in till våra välbesökta producentträffar. Geografiskt spridda för att passa så många som möjligt. Ett ypperligt tillfälle att nätverka med andra producenter och aktörer i energibranschen.

Kontakta oss

Vid frågor är du välkommen att kontakta någon av våra krafthandlare.

Contact card image

Johan Tholf

Krafthandlare

Contact card image

Bengt Carlsson

Krafthandlare

Contact card image

Henric Karlsson

Krafthandlare

Contact card image

Eric Constantien

Chef Inköp Produktion

Relaterad information

Träffa våra lokala producenter

Vi arbetar aktivt för att öka andelen lokalproducerad el från förnybara energikällor som sol, vind, vatten och biomassa. Här möter du människorna som gör det möjligt – våra lokala producenter.

Bixia besöker

Vi på Bixia ser till att du får både förnybar och lokalproducerad el. Det gör vi med hjälp av våra lokala elproducenter – vanliga människor som har ett vindkraftverk eller vattenkraftverk på sin gård, eller som har satt upp solpaneler på taket. I vår miniserie ”Bixia besöker” får du lära känna några av dem.

Vi är ett elhandelsbolag att lita på

För oss på Bixia är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och litar på oss som elhandelsbolag. Därför är vi stolta över att vara certifierade enligt Schysst elhandel.