Bixia logo
Meny

Erbjudande till dig som hyresgäst hos Victoriahem

 

Tillsammans med Victoriahem ger vi på Bixia alla hyresgäster hos Victoriahem chansen att teckna ett hållbart elavtal. På Bixia stöttar vi lokala och småskaliga elproducenter i närheten av där du bor, och ser till att de blir fler runt om i hela landet. På så sätt gör du en insats både för klimatet och människorna i din närhet. Att teckna ett elavtal hos oss på Bixia ger dig alltid 100 % förnybar el oavsett avtalsform.

Ditt erbjudande!

Du får både rabatt på din elkostnad och stöttar utbyggnaden av mer förnybar el.

Bixia Nära

Med tillvalet Bixia Nära går en del av din elkostnad direkt tillbaka till dina lokala elbönder. Du stärker den lokala näringen och är med och bygger en hållbar elproduktion där du bor. Bra, va?

Bixia Nära

Jag vill bli kontaktad för att teckna elavtal

Vi berättar om marknadsläget

Det är många som kontaktar oss för att ställa frågor om elpriser och elmarknaden just nu. Elprissituationen fortsätter att vara ansträngd och vi vill hjälpa dig på de sätt vi kan. I den här videon försöker vi besvara några av alla frågor som kommer in till oss dagligen.

Innehållet går inte att se på grund av att du inte tillåter alla cookies på webbplatsen.
Ändra inställningar för kakor/cookies

Vi är ett elhandelsbolag att lita på

För oss på Bixia är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och litar på oss som elhandelsbolag. Därför är vi stolta över att kunna säga att vi är certifierade enligt Schysst elhandel.

Välj Bixia Nära

När du väljer lokalproducerad el från Bixia genom tillvalet Bixia Nära är du med och stöttar utbyggnaden av mer förnybar och lokalproducerad el i ditt område. Då går en del av det du betalar för elen tillbaka till dina lokala elproducenter.