Viktig information till våra kunder: Vi ringer inte och ber dig logga in med ditt Bank-ID eller uppge andra personliga uppgifter. Lämna aldrig ut dina koder eller lösenordsuppgifter.

Bixia logo
Meny

Erbjudande till dig som hyresgäst hos Victoriahem

 

Tillsammans med Victoriahem ger vi på Bixia alla hyresgäster hos Victoriahem chansen att teckna ett hållbart elavtal. På Bixia stöttar vi lokala och småskaliga elproducenter i närheten av där du bor, och ser till att de blir fler runt om i hela landet. På så sätt gör du en insats både för klimatet och människorna i din närhet. Att teckna ett elavtal hos oss på Bixia ger dig alltid 100 % förnybar el oavsett avtalsform.

Ditt erbjudande!

Du får både rabatt på din elkostnad och stöttar utbyggnaden av mer förnybar el.

Bixia Nära

Med vårt tillval Bixia Nära stöttar du lokala elproducenter i Sverige och bidrar till ett mer förnybart energisystem – för bara 29 kronor i månaden. Det är ett aktivt val som gör stor skillnad för klimatet och där en del av det du betalar går direkt tillbaka till lokala elproducenter i ditt valda område. Helt utan mellanhänder.

Bixia Nära

Jag vill bli kontaktad för att teckna elavtal

Vi är ett elhandelsbolag att lita på

För oss på Bixia är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och litar på oss som elhandelsbolag. Därför är vi stolta över att vara certifierade enligt Schysst elhandel.

Bixia Nära

Med tillvalet Bixia Nära är du med och stöttar utbyggnaden av mer förnybar och lokalproducerad el i ditt valda område. En del av det du betalar går tillbaka till dina lokala elproducenter – så de kan fortsätta sitt viktiga arbete.