Meny

Aktuellt just nu

Häjsberget och södra Länsmansberget

Bixia Byggvind bygger 13 vindkraftverk på Häjsberget och södra Länsmansberget i Sunne kommun. Av dessa så kommer 9 stycken stå på Häjsberget och 4 stycken på södra Länsmansberget.

Fryksdalshöjden

Bixia Byggvind projekterar för 8 vindkraftverk vid Fryksdalshöjden i Sunne kommun. Miljötillstånd för vindkraftverken fick laga kraft i oktober 2017.

Norra Länsmansberget

Bixia Byggvind projekterar för 3 vindkraftverk på Norra Länsmansberget i Sunne kommun. Miljötillstånd för vindkraftverken fick laga kraft i januari 2019.

Skansen

Bixia Byggvind tittar på möjligheterna att etablera en vindkraftspark i östra delen av Avesta kommun. Enligt en första uppskattning så kommer vindparken innefatta ca 26 vindkraftverk.

Varför välja Bixia ProWin?

Vindkraft på din mark

Har du mark du vill upplåta för vindkraftverk? Vill du bli delägare i ett verk, utöka med fler eller uppgradera äldre? Vi kan erbjuda dig som markägare många alternativ.

Investera i vindkraft

Vindkraft är en ren investering på två sätt. Dels är den helt fri från miljöfarliga utsläpp, dels kan du som investerar kvitta elen från vindkraftverk mot din egen elförbrukning.

Våra vindkraftsprojekt

Vi driver utbyggnaden av närproducerad, förnybar el som bidrar till verklig förändring och investerar ständigt i mer vindkraft. Här kan du läsa om de projekt vi driver just nu.

Vid frågor, kontakta:

Stefan Harrysson

Affärschef

Telefon: 013-20 81 31

stefan[dot]harrysson[at]bixia[dot]se