Bixia logo
Meny

Riktlinjer för integritetsskydd

Inom Bixia är vi angelägna om din säkerhet och att de personuppgifter som vi har om dig behandlas enligt regelverket i dataskyddsförordningen (GDPR). Nedan finner du de riktlinjer som vi använder för att skydda dina personuppgifter.

Bixias riktlinje för skydd av dina personuppgifter

Vi respekterar dina personuppgifter och din integritet. Inom våra bolag samlar vi endast in, lagrar eller använder dina personuppgifter för bestämda ändamål. Vi ser att det är viktigt att kontinuerligt arbeta med frågor som lojalitet, medvetenhet, utbildning och organisation för att skydda våra kunders och anställdas integritet. Vi skyddar dina uppgifter genom tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder som till exempel lösenordsskydd och begränsad behörighet.

När du besöker bixia.se får du lämna ditt samtycke till att cookies används. En cookie (kaka) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator. När du besöker vår webbplats kan vi komma att skicka, och lagra en cookie på din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Du bestämmer själv hur din dator hanterar cookies genom inställningarna i din webbläsare. 

Vad är cookies?

Cookies används för att optimera webbplatsens funktion och anpassa den efter dina önskemål. Vi kan därför komma att använda cookies för att försöka förbättra din användarupplevelse genom att komma ihåg ditt beteende på sajten från besök till besök. Om du väljer att visa preferenser för ett visst innehåll kan vi personalisera sajten genom att visa innehåll vi tror du är intresserad av, eller förhindra att du blir exponerad för sådant som du har valt bort. Webbplatsens funktionalitet är till viss del beroende av cookies, till exempel för att behålla inloggning m.m.

Vi tar hjälp av både förstaparts- och tredjepartscookies för olika ändamål. En del av de cookies som läggs på din dator raderas då du lämnar vår webbplats (sessionscookies) medan andra ligger kvar i upp till 2 år på din dator för att webbplatsen ska kunna känna igen dig från gång till gång om du återkommer och för att vi ska förbättra din och våra besökares upplevelse på bixia.se (permanenta cookies). Du kan läsa mer om våra cookies och hur vi hanterar dem nedan.

Vi använder även olika verktyg från sociala medier, både tredjepartslösningar, för att öka interaktion på sajten. Om du redan använder någon av dessa sociala medieplattformar kan deras cookies komma att sättas via vår webbsajt och länka till ditt konto hos den specifika leverantören. Data kan sedan komma att användas av dem för att anpassa funktionalitet eller annonsering på deras webbplats baserat på hur du använder deras service på vår webbplats.

Vi kan även komma att använda tredjepartscookies (som sätts från andra webbplatser, t.ex Google) för att sammanställa och lagra anonym data och statistik kring sök- eller sajtbeteende som tillsammans med annan besöksdata används i syfte att skapa statistiska sammanställningar och rapporter. Denna data är helt opersonlig och kopplas inte till dina personuppgifter.

Vad händer om jag inte accepterar cookies?

Vi sparar inte dina personuppgifter. Du kan enkelt radera kakor från din dator eller mobila enhet via webbläsaren. För instruktioner om hur du hanterar och raderar cookies, gå till alternativet "Hjälp" i din webbläsare. Du kan välja att avaktivera cookies eller få en avisering varje gång en ny cookie skickas till din dator eller mobila enhet. Om du väljer att inte acceptera cookies, eller tar bort dem från webbhistoriken kan funktioner, service eller sidor på denna webbsajt tappa i funktionalitet eller tillgänglighet och ge en försämrad upplevelse.

Du behöver inte acceptera cookies från vår webbplats och de flesta webbläsare erbjuder dig att avböja cookies när du kommer in på webbsajten. Om du vill veta mer om hur du gör detta, gå in på din webbläsares hjälpmeny. Om du väljer att inte acceptera cookies, eller tar bort dem från webbhistoriken kan funktioner, service eller sidor på denna webbsajt tappa i funktionalitet eller tillgänglighet och ge en försämrad upplevelse.

Vi samlar anonym statistik med pixlar
Vi använder även trackingpixlar på vår webbplats för att kunna förbättra din och våra besökares upplevelse på bixia.se. Pixlarna används för att rikta erbjudande till dig på andra platser, så kallat återannonsering på Facebook och på andra platser som du surfar och som ingår i plattformen Adform. Trackingpixlarna registrerar även köp för att vi ska kunna mäta hur våra annonser presterar och hur relevant du som besökare tycker att det är. Denna konvertering sparas endast i 28 dagar från annonser från Facebook och max 13 månader från annonser som vi köper via Adform. Vi kan aldrig koppla ihop dig som besökare och dina personuppgifter med den statistik som pixeln ger. Det är anonym statistik som du lämnar efter dig som vi använder för att förbättra din upplevelse. Du kan läsa mer om tracking pixel nedan. Alla våra partners för annonsering och statistikinsamling har vi ett biträdesavtal med, det vill säga att de hanterar de uppgifter vi delar enligt lag.

Du kan styra de annonser du ser baserat på dina aktiviteter utanför Facebook här:
https://www.facebook.com/help/568137493302217

Du kan styra de annonser du ser baserat på dina aktiviteter på bixia.se här:
https://site.adform.com/privacy-policy-opt-out/

Vi använder cookies och pixlar på vår webbplats för att:

  • Underlätta användningen av webbplatsen och göra så att sidorna ska laddas snabbt på din dator (förstaparts sessionscookie).
  • Effektivisera och följa upp våra säljkampanjer och marknadsaktiviteter. För detta anlitar vi externa partners (tredjeparts permanent cookie).
  • Med hjälp av analysverktyget Google Analytics (förstaparts sessions- och permanenta cookies) samla in statistik om hur våra besökare rör sig på webbplatsen, till exempel:
    - Om besökaren har varit på webbplatsen tidigare
    - Varifrån besökaren har klickat sig in till vår webbplats
    - Vilka sidor som besöks på webbplatsen
    - Hur lång tid besöket varar
    - Vilken webbläsare som används
  • Analysera köp genom en konverteringspixel där vi kan se hur många som har klickat på en annons som genomför ett köp på bixia.se. Här använder vi oss av tredjeparts cookie som tex Facebook och Adform. Alla våra tredjeparts partners har ett biträdesavtal med oss och hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.
  • visa annonser för dig om produkter du har klickat på tidigare, sökt efter eller på annat sätt visat intresse för (återinriktning)

Olika typer av cookies

Cookie-filer som ser till att webbplatsen fungerar som den ska (obligatoriska cookies)

Webbplatsen kan använda cookie-filer till att:

  1. komma ihåg information du fyller i på olika sidor när du betalar eller beställer, så att du slipper ange alla uppgifter om och om igen
  2. spara inställningar som språk, plats, antal sökresultat som ska visas m.m.
  3. spara inställningar för optimerad videovisning, t.ex. buffertstorlek och information om skärmupplösning
  4. läsa webbläsarinställningar så att vi kan visa vår webbplats på bästa sätt på din skärm
  5. upptäcka missbruk av våra webbplatser och tjänster, bland annat genom att registrera upprepade misslyckade inloggningsförsök
  6. läsa in webbplatsen på ett konsekvent sätt så att den hela tiden är tillgänglig
  7. ge dig möjligheten att spara inloggningsstatus så att du inte måste ange inloggningsuppgifterna vid varje besök
  8. göra det möjligt att ange en reaktion på vår webbplats
  9. optimera webbplatsen i realtid beroende på hur du använder webbplatsen, t.ex. genom att markera ett fält i ett formulär eller få det att blinka efter en tids inaktivitet

Cookie-filer som gör att vi kan mäta webbplatsanvändning (analytiska cookies)

Vår webbplats kan använda analytiska cookie-filer till att: 

  1. hålla koll på antalet besökare på våra webbsidor
  2. hålla koll på hur länge varje besökare är inne på våra webbsidor
  3. avgöra i vilken ordning en besökare går in på webbplatsens olika sidor
  4. ta reda på vilka delar av webbplatsen som behöver förbättras
  5. optimera webbplatsen
  6. be om feedback från dig om vissa delar av webbplatsen

Cookie-filer för delning av innehåll på vår webbplats via sociala medier (cookies för sociala medier)

Med hjälp av de här cookie-filerna kan:

  1. inloggade användare på utvalda sociala medier dela och gilla-markera innehåll på vår webbplats direkt

De sociala medieaktörerna kan även samla in dina personliga uppgifter för sina egna syften. Bixia kan inte påverka hur de sociala medieaktörerna använder dina personliga uppgifter. Mer information om cookie-filer som används av sociala medier och vilken typ av data de samlar in finns i de sociala mediernas egna sekretessmeddelanden och cookie-policyer. Nedan har vi listat sekretessmeddelanden för de sociala medier som används mest:

  1. Facebook
  2. Google+
  3. Twitter
  4. LinkedIn
  5. YouTube
  6. Instagram

Cookie-filer för att visa riktade annonser och innehåll (riktade annonscookies)

För att kunna anpassa informationen och annonserna efter dina intressen och göra dem relevanta försöker vi att förstå vad det är mest troligt att du är intresserad av utifrån dina besök och ditt surfbeteende på Bixias webbplatser och andra tredjepartswebbplatser. Baserat på dina intressen tar vi fram en segmenterad profil och anpassar sedan innehållet och annonserna på vår webbplats för olika kundgrupper.

Tredje part som ställer in cookie-filer via vår webbplats kan också använda den här metoden för att försöka ta reda på vilka intressen du har, och informationen kan också användas för att visa innehåll eller annonser som sannolikt är intressanta för dig på andra webbplatser som inte tillhör Bixia. I det fallet kan informationen om det aktuella webbplatsbesöket kombineras med information från tidigare besök på andra webbplatser än vår.

Även om sådana cookie-filer inte används kan du fortfarande se annonser på vår webbplats. Annonserna är dock inte anpassade efter dina intressen, utan kan t.ex. vara anpassade efter webbplatsens innehåll. 

Vi kan använda riktade annonscookies till att:

  1. kontrollera av om du har klickat på en annons
  2. hålla koll på hur många besökare som klickar på en annons
  3. information om hur du surfar som skickas vidare till andra webbplatser
  4. tjänster från tredje part kan användas för att visa annonser som är anpassade efter dina behov, intressen eller önskemål
  5. avgöra vilka annonser, annonstekniker och annonsnätverk som är mest effektiva för oss
  6. visa annonser för dig om produkter du har klickat på tidigare, sökt efter eller på annat sätt visat intresse för (återinriktning)
  7. hålla koll på vilka annonser du redan har sett så att du inte får se samma hela tiden
  8. intressantare annonser visas utifrån hur du använder dig av sociala medier
  9. göra det möjligt för dig att skicka in frågor för våra produkter och utifrån det visa annonser som sannolikt är intressanta för dig
  10. fastställa vilka annonser du har klickat på innan du gör ett köp på vår webbplats
  11. hålla koll på hur många beställningar annonsen ger upphov till, samt hur stort värde de uppgår till. Denna data sparar vi från Facebook och Adform eller den annonsör som vår mediebyrå använder
  12. koppla flera enheter (t.ex. telefon, surfplatta, dator) till en dator så att det går att spåra om en annons på en enhet har lett till en åtgärd (t.ex. ett köp) på en annan enhet (kallas "spårning mellan enheter").

Hur du ändrar inställningar av dina cookies

Din webbläsare eller enhet tillåter dig oftast att ändra inställningarna för användningen och omfattningen av cookies. Gå till inställningarna för din webbläsare eller enhet för att lära dig mer om hur du justerar inställningarna för cookies. Du kan tillexempel välja att blockera alla cookies, endast acceptera förstapartscookies, eller radera cookies när du stänger ner din webbläsare.

Om du inte vill att dina besök på vår webbplats ska visas i statistiken så kan du installera ett tillägg i din webbläsare. Tillägget finns för Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari och Opera.
Här hittar du länken till tillägget

Tracking pixels

Vi använder oss av s.k. ”tracking pixels”, ”web beacons”, ”JavaScript” och liknande teknik som gör det möjligt att bl.a. spåra din aktivitet när du använder webbplats eller tar emot e-postmeddelanden, (gemensamt benämnt ”Tracking pixels”). Tracking pixels kan användas i samband med vår webbplats, vår annonsering på internet och i sociala kanaler, eller våra e-postmeddelanden, antingen av oss eller våra leverantörer, affärspartners eller annan tredje part. Genom att använda vår webbplats samtycker du till användningen av Tracking pixels enligt vad som sägs här.

Tracking pixels används för att samla in, typiskt sett, anonym data för att identifiera viss information, t.ex. för att sammanställa rapporter över spårningsinformation avseende demografi, rörelser och inköp av de som använder vår webbplats. Men även annan information för att förbättra användarupplevelsen och våra tjänster. Vi kan komma att lämna ut dessa rapporter till exempelvis till annonsörer. Spårningsinformationen i dessa rapporter kan inte kopplas till enskilda användares identitet eller andra personuppgifter. Vi kan komma att koppla spårningsinformation med personuppgifter som frivilligt lämnats av användarna av vår webbplats för att analysera informationen. När en sådan koppling är gjord behandlas all den länkade informationen som personuppgifter och används och lämnas ut endast i enlighet med denna policy.

Vi kan använda tracking pixels i våra HTML-baserade e-postmeddelanden för att se vilka e-postmeddelanden mottagarna har öppnat.

Tracking pixels kan också användas för att identifiera varför du besöker vår webbplats, t.ex. om en bidragande faktor har varit någon av våra annonser eller e-postmeddelanden.

Vidare kan vissa tracking pixels användas av andra företag för att spåra besök på sina webbplatser för att identifiera om deras internettrafik kom från vår webbplats eller för att bekräfta att du är behörig mottagare av deras tjänster eller förmåner.

Följande spårningspixlar använder vi oss av:

För att följa våra besökare och förbättra vår webbplats använder vi spårningspixlar. De används i analys- och uppföljningssyfte och för att ha möjlighet att följa konverteringar/köp. Vi använder även pixlar för att rikta erbjudande i form av återannonsering vid besök av vår webbplats.

Google AdWords/Google Analytics: Remarketingpixel, samlar in grupper av användare som besökt vissa delar av vår webbplats. Ett exempel är personer som besökt webbplatsen de senaste 30 dagarna och som redan har interagerat med varumärket. Tack vare den kunskapen kan vi få fler att göra ett medvetet val av elbolag. Likadant kan vi använda negativa sökord för att se till att webbplatsen får ny och stegvis ökande trafik. Vi kan ange längd i dagar: 0–540 dagar (30 dagar rekommenderas).
För att ändra inställningar: Använd webbläsarens inkognitoläge/Ta bort webbläsarhistorik och cookies.

Facebook: Cookien innehåller den första Facebook-sida som besöktes med webbläsaren. Cookien innehåller den senaste Facebook-sida som besöktes med webbläsaren. Du kan acceptera eller neka användning av dessa cookies genom att ändra dina webbläsarinställningar. Se hjälpfliken i din webbläsare för information om hur du gör detta (förfarandet varierar mellan olika webbläsare). Tas bort när sessionen avslutas.
Vi använder även en konverteringspixel från Facebook för att hålla statistik över trafik från Facebook som genererar ett köp, denna data sparas endast i 28 dagar. Du kan styra de annonser du ser baserat på dina aktiviteter utanför Facebook här:
https://www.facebook.com/help/568137493302217

Google Analytics: Dessa cookies används för att samla in information om hur besökare använder vår webbplats. Vi använder informationen för att sammanställa rapporter och förbättra webbplatsen. Dessa cookies samlar in information på ett anonymt sätt, inklusive hur många som besöker webbplatsen, var besökarna kommer ifrån och vilka sidor de tittar på. Sparas i 26 månader. Du kan avanmäla dig från spårning med Google Analytics här: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en-GB.

Annonscookies: vi använder oss av Adform när vi köper placeringar så som banners där vi får statistik över hur många som klickar på annonsen, vilka sidor den besöker, hur länge dem stannar. När du besöker vår webbplats kan du även sedan mötas av erbjudanden från oss. Adform är GDPR-compliant och där det är upprättat biträdesavtal mellan våra parter. Datan sparas i max 13 månader. Du kan styra de annonser du ser baserat på dina aktiviteter på bixia.se här:
https://site.adform.com/privacy-policy-opt-out/

Tillfällen då vi behandlar dina personuppgifter

Vi behandlar bara personuppgifter för bestämda ändamål och behandlar endast de personuppgifter som är nödvändiga för att utföra den avsedda behandlingen.

Exempel på när vi behandlar dina personuppgifter:

Tillhandahållande av tjänster

Vi behandlar data för att identifiera dig som kund eller användare, för att hantera och leverera tjänster i enlighet med ditt avtal. Vi behandlar även data för att ta betalt för de tjänster du använder, för att hantera dina fakturor och betalningar, för kreditupplysningsändamål, för att avhjälpa fel och hantera andra incidenter, och för att hantera klagomål samt reklamationer.

Service och support

När du kontaktar kundservice via telefon, chatt eller något av våra sociala medier och begär hjälp från produktrådgivare är det nödvändigt för oss att behandla dina personuppgifter för att utföra service och support på de tjänster du köper av oss.

Utveckling av tjänster

I syfte att förbättra och utveckla Bixias verksamhet och produkter genomförs dataanalys i olika form, ex genom statistik och rapporter. Behandlingen är nödvändig för att skapa en bättre kundinsikt, utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter och system. Syftet är att kunna ge kunden bättre information, mer relevanta erbjudanden och bästa kundupplevelse. 

Direktmarknadsföring

Vi behandlar olika typer av data för att kunna marknadsföra våra produkter och tjänster direkt till dig. Syftet är att du ska få en god kundupplevelse och få produkterbjudanden och information anpassad till just dig. Du kan få information via t.ex. brev, telefon, sms och e-post. Du har som kund rätt att frånsäga dig sådan typ av kommunikation, undantagsvis avtalsinformation.

Efterlevnad av lagar

Vi behandlar dina personuppgifter i syfte att fullgöra våra lagstadgade skyldigheter, bokförings- och redovisningslagar är exempel på sådana skyldigheter.

Tillfällen när vi lämnar ut dina personuppgifter

Dina personuppgifter kan vidarebefordras till ombud eller underleverantörer som utför tjänster för oss, t ex våra service- och underleverantörer. I dessa fall upprättas avtal där Bixia reglerar att informationen endast används för den verksamhet som organisationerna bedriver för Bixia och att personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen.

Myndigheter

Bixia kan befordra din personliga information i den mån detta medges eller krävs enligt gällande lag, om vi beordras av behörig domstol eller myndighet, eller för att säkerställa att vi uppfyller våra lagstadgade skyldigheter. Vi är enligt lag skyldiga att lämna ut uppgifter till statliga och kommunala myndigheter.

Gallring

Bixia bevarar inte personuppgifter längre än nödvändigt. När personuppgifterna inte längre behövs raderas de. Uppgifterna kan dock i vissa fall behöva sparas, t ex för statistik eller bokföringsändamål.

Dina rättigheter

Du har givetvis rätt att ta del av de uppgifter vi har registrerat om dig. Du kan kostnadsfritt begära ett registerutdrag en gång per år. Detta gör du genom en skriftlig begäran som skickas till dataskyddsombudet för Bixia.

Adress:
Dataskydd Bixia
Tekniska verken i Linköping AB (Publ)
Brogatan 1
Box 1500
581 15 Linköping
dataskydd@bixia.se

Efter skriftlig & signerad begäran från dig inkommit till Dataskydd kommer ett registerutdrag vara dig tillhanda inom fyra veckor. Registerutdraget sänds till din folkbokföringsadress.

Om du har fler frågor kan du kontakta Bixias kundservice:
kundservice@bixia.se
013-20 90 15

Rätt till tillgång

Du har givetvis rätt att ta del av de uppgifter vi har registrerat om dig.  Du kan kostnadsfritt begära ett registerutdrag en gång per år.

Efter skriftlig begäran från dig inkommit till dataskyddsombudet kommer ett registerutdrag vara dig tillhanda inom fyra veckor. Registerutdraget sänds till din folkbokföringsadress.

Rätt till rättelse

Vi har ett ansvar för att det data vi behandlar är korrekt, men du som kund har också rätt att komplettera med uppgifter som saknas och som är relevant. Om du upptäcker felaktig data om dig har du rätt att begära att få detta rättat. När ditt data rättas, kommer vi att underrätta dem som vi har lämnat ut data till om att denna rättelse har ägt rum – förutom i de fall då det skulle visa sig omöjligt eller innebära en alltför betungande insats. Vi kommer även, på din begäran, att informera dig om till vem rättelsen har lämnats ut. Genom en skriftlig begäran som skickas till dataskyddsombudet, kan du begära rättning av uppgifter.

Rätt till begränsning

Du har rätt att begära en tillfällig begränsning av behandling av ditt data. 
Behandlingen kan begränsas i följande situationer:

  • När du anser att ditt data inte är korrekt och du därför har begärt rättelse hos oss. Du kan då begära att behandlingen av ditt data begränsas under tiden som utredningen pågår hos oss.
  • När databehandlingen är laglig men du motsätter dig att ditt data behandlas och istället begär att användningen av dessa uppgifter begränsas.
  • När du behöver ditt data för att kunna fastställa, göra gällande eller försvara rättsliga anspråk, även om vi inte längre behöver ditt data för ändamålen med vår behandling.
  • När du har invänt mot behandling av ditt data får vi fortsätta att behandla ditt data under den tid som kontrollen pågår.
  • Om behandlingen av ditt data begränsas tillfälligt, kommer vi underrätta dem som vi har lämnat ut den till, om att denna tillfälliga begränsning har ägt rum.

Detta gäller dock inte om det skulle visa sig omöjligt eller innebära en alltför betungande insats.

Genom att skicka en skriftlig begäran till dataskyddsombudet kan du begära rätt till begränsning av dina personuppgifter.

Rätt till radering

Kunddata sparas så länge du är kund hos Bixia och gallras därefter. Fakturauppgifter och fakturaunderlag sparas så länge det är nödvändigt enligt lag, t.ex. bokföringslagen.

Som kund har du rätt att utan onödigt dröjsmål få följande data raderad om någon av följande förutsättningar gäller:

  • Om uppgifterna inte längre behövs för de ändamål som de behandlats för.
  • Om behandlingen grundar sig enbart på ditt samtycke och du återkallar detta.
  • Om behandlingen sker för direktmarknadsföring och du motsätter dig att uppgifterna behandlas.
  • Om du motsätter dig databehandling som sker efter en intresseavvägning och det inte finns berättigade skäl som väger tyngre än ditt intresse.
  • Om data inte har behandlats enligt regleringen.
  • Om radering krävs för att uppfylla en rättslig skyldighet.

Om data raderas, kommer vi att underrätta dem som vi har lämnat ut data om dig till, om att denna radering har ägt rum. Detta gäller dock inte om det skulle visa sig omöjligt eller innebära en alltför betungande insats. Vi kommer även, på din begäran, att informera dig om till vem informationen har lämnats ut.

Genom att skicka en skriftlig begäran till dataskyddsombudet kan du begära rätt till radering av dina personuppgifter.

Dataportabilitet

Du har rätt att få ut och på annat håll använda sådan data som du själv har lämnat till oss för att använda dem på annat håll, till exempel att flytta dina uppgifter till en annan IT-miljö.

Detta gäller i de fall då du har lämnat ditt samtycke till databehandlingen eller om behandlingen behövs för att vi ska kunna tillhandahålla tjänster till dig enligt det avtal du har ingått med oss. Däremot har du inte rätt att flytta dina uppgifter om vi behandlar dessa på grund av intresseavvägning eller skyldighet enligt lag.

Genom att skicka en skriftlig begäran till dataskyddsombudet kan du begära rätt till radering av dina personuppgifter.

Ändringar av personuppgiftsbestämmelserna

Sker det förändringar i Bixias bestämmelser för hantering av personuppgifter kommer det att meddelas på denna sida. Bestämmelserna kan t ex komma att ändras om lagstiftningen ändras. Har personuppgiftsbehandlingen reglerats i avtal med kund gäller dock avtalsbestämmelserna tills de ändrats, om det inte är oförenligt med lag eller annan rättsligt bindande bestämmelse.

Tredjepartssidor

Observera att andra webbplatser, inklusive sådana som finns tillgängliga via vår webbplats, t ex via en hyperlänk, kan samla in personuppgifter om dig. Denna riktlinje omfattar inte informationsinsamling från webbplatser som tillhör tredje part och som länkats till från någon av Bixias webbplatser. Vi använder symbolen  för att markera länkar till webbplatser från tredje part.