Bixia logo
Meny

Kund hos Alvesta Energi? Välkommen till Bixia!

All elhandel i Alvesta Energi kommer nu att skötas av Bixia. I samband med detta blir Alvesta Energi också en av tio delägare i Bixia.

Tillsammans blir vi starkare och kan satsa ännu mer på din hemmaplan. Det betyder ytterligare fokus på närproducerad förnybar el och utveckling av den personliga servicen på ditt lokala kontor. En del av din elavgift kommer nu, utan extra kostnad, att gå till Bixia Miljöfond som gynnar produktionen av småskalig energi från sol, vind, vatten och biomassa. Dessutom får du snart tillgång till några av Sveriges billigaste telefoniabonnemang och möjlighet att göra din egen el med Bixia Solel. Tillsammans med dig samlar vi den lokala kraften.

Du kommer att känna igen dig

Även om vår elhandel nu sker under namnet Bixia, kommer du fortfarande få din faktura från Alvesta Energi. Undantaget är de kunder som inte tillhör Alvesta Elnäts nätområde. De kommer istället få sin elhandelsfaktura från Bixia och elnätsfakturan kommer som vanligt från aktuellt elnätsföretag. Självklart kommer vi även att ha gemensam Kundservice – med samma personer och på samma plats. De kan hjälpa dig med alla frågor som rör elavtal, elnät och värme.

Namnet Bixia

Bixia betyder pånyttfödelse och gryningsljus. Vi ser en ljusnande framtid med mer närproducerad förnybar energi från sol, vind, vatten och biomassa.

En process

Att byta namn tar lite tid. Därför kommer du under en period kunna mötas av både vårt gamla varumärke och det nya Bixia.


Läs mer om våra produkter och priser

Publicerad 2012-03-27 06:45