Bixia logo

Nässjös vassaste kundtjänstmedarbetare sökes till Bixia

Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare med sinne för försäljning till Bixia i Nässjö. Tjänsten är en hyr-först, vilket innebär att du blir anställd av Poolia i 6 månader för att sedan tas över av Bixia. Urval kommer att ske löpande så tveka inte att söka!

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare besvarar du kundernas frågor via telefon, mail och via webben och bistår kunder med service och rådgivning inom Bixias produkter. Vanliga förekommande arbetsuppgifter innefattar att besvara kundfrågor, handlägga order, förfrågningar och försäljning. Du ansvarar även för enklare utredningar och åtgärder kring avtal, fakturor och fakturering.

Vem vi söker

Du brinner för service som resulterar i positiva effekter för både kunden och oss som leverantör. Du tror, precis som vi, att hög aktivitetsnivå genererar affärer och du har förmågan att planera och priori-tera din tid. Mötet med kund värdesätter du högt som ett sätt att skapa goda relationer och affärer. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av kundservice och trivs med kundkontakt över telefon. Du är en relationsbyggande person med en hög servicekänsla. Som person är du driven, målinriktad och duktig på att samarbeta. För att trivas i rollen behöver du tycka om att arbeta i ett högt tempo där engagemang genomsyrar var-dagen. Du talar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Det är även mycket meriterade om du även talar ett utav de största världsspråken t.ex. arabiska, spanska, portugisiska mm. Vi ser det även som en fördel om du har erfarenhet ifrån elmarknaden sedan tidigare

Konsultrollen

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Ansök här. (Sista ansökningsdatum är 25 februari)