Bixia logo

Insides Sales Executives, Företag

Bixia är ett av Sveriges största elhandelsbolag och vi har byggt upp en unik kompetens för att driva framgångsrik elhandel. Idag är vi ett av de elbolag som köper in störst andel förnybar och närproducerad el i Norden. Det är vi både stolta och lite kaxiga över. Vi är en arbetsplats som drivs av individer med öppenhet, en vilja att utvecklas, engagemang och en stark gemenskap. Vi drar oss inte för att kavla upp ärmarna för att föregå med gott exempel och inspirera andra - tillsammans ger vi en kraft som förändrar världen i rätt riktning.

Vill du vara med oss och ge kraft som förändrar världen i rätt riktning?

Det går fort i vår föränderliga omvärld. Vi söker just nu fem Inside Sales Executives som vill bidra med nya perspektiv till vår nya säljorganisation i Linköping. Du utmanar, kavlar upp ärmarna, är entreprenöriell och säkerställer att både du och din kund är ständigt uppdaterade i vår gemensamma affär.

Arbetsbeskrivning

Som Inside Sales Executive ansvarar du för att med telefonen som verktyg aktivt bearbeta nya samt befintliga kunder med fokus på företagsmarknaden. I rollen förväntas du på ett professionellt sätt rådgiva dina kunder att fatta beslut och göra ett aktivt val gällande elavtal och du har mod att fråga efter affären. För att vara framgångsrik i rollen som Inside Sales Executive på Bixia krävs att du trivs med att arbeta i en miljö som präglas av tillväxt. Vi tror att du är innovativ och ansvarstagande och tillsammans med dina kollegor får du en kick av att göra affärer som gynnar både kunden och Bixia. Du är målmedveten, strukturerad och har en passion för att göra affärer på det mest effektiva sättet som finns – genom telefon och digitalt!

Vem är du?

Som person är du mycket självgående, relationsskapande och förmåga att prioritera på ett effektivt sätt. Arbetets kärna ligger i kommunikationen med kund, varför det är viktigt att du behärskar det svenska språket både muntligt och skriftligt. Fler språk är meriterande.

Du är rätt för oss om du:

  • är en person med mycket driv och vilja
  • är uthållig och har mycket energi
  • har affärstänk och förmågan att hitta kundnytta i varje säljmöjlighet
  • älskar kundkontakt, är kommunikativ och social
  • har tidigare erfarenhet av försäljning och har jobbat med telefonen som verktyg i din yrkesroll
  • vill utvecklas som säljare tillsammans med ett seriöst företag och professionella kollegor

Bixia erbjuder dig:

  • utveckling i din säljkarriär hos oss och inom koncernen
  • möjlighet att representera ett välrenommerat företag
  • ett härligt team med starkt säljfokus
  • bra fast lön med fina anställningsvillkor

På Bixia kommer du att ingå i ett professionellt team med en hög aktivitetsnivå. Bixia sitter i Tekniska verkens fina lokaler i centrala Linköping.

Sök tjänsten här

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Jenny Fröjd. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny på telefon 073-96 28 587 alternativt jenny.frojd@salesonly.se. Urval kommer ske löpande och därför ser vi fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 31 oktober. Du ansöker via http://www.salesonly.se/aktuella-uppdrag/2198-inside-sales-executives/