Bixia logo

Försäljningschef, Linköping

Nu söker vi en försäljningschef som är metodisk, engagerande och strategisk. Och som gillar säljarbete!

Vårt erbjudande

Drivs du av att nå uppsatta mål, coacha medarbetare till att prestera mer än de trodde sig kunna och samtidigt leverera kundnytta? Då är du kanske vår nya försäljningschef.

Nu söker vi dig som är metodisk, engagerande och strategisk. Och som gillar säljarbete!

Tjänsten innebär en mix av att sätta strategin för försäljningen och chefskap för medarbetarna på enheten. Du kommer att ingå i Bixias ledningsgrupp och din roll rapporterar direkt till vd.

I rollen ingår att styra, leda och följa upp utvecklingen av enhetens kapacitet och du har tre underställda chefer som du leder och coachar i daglig verksamhet.

Du ansvarar för att ta fram säljplaner utifrån uppsatta säljstrategier. Tillsammans med dina medarbetare sätter du upp individuella mål utifrån säljplanen och coachar dem att nå resultat. Du håller i avdelningens löne- och medarbetarsamtal.
Hos oss får du chansen att jobba i en tuff konkurrensutsatt verksamhet där vi ständigt utmanas. Som ditt stöd kommer du få fantastiska kollegor med stor innovationsförmåga och anpassningsbarhet.

Vem är du?

Som person är du självständig och har förmåga att strukturera ditt arbete så att rutiner, säljprocesser och prisstrategier blir en naturlig del för medarbetarna. Du har tidigare arbetat med sälj och har minst tre års erfarenhet av att leda en försäljningsorganisation. Du är van vid att jobba med flera olika produkter eller tjänster.

Som person är du social, driven och inspirerande. Du trivs med att ha en ledarroll och med att coacha medarbetarna till nya höjder. Säger vi förändringar så blir du bara motiverad. Du gillar att träffa kunder och ha en förståelse för vad marknaden behöver, utifrån det tar du fram krispiga koncept som tar verksamheten vidare.

För att passa för tjänsten behöver du ha relevant högskoleutbildning, B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och färdigheter, samt på de sätt som du kan komplettera vårt befintliga team.

Dina egenskaper

På Bixia håller vi högt tempo och jobbar mycket i team.
Du har stor möjlighet att påverka ditt arbete och bidra till att övervinna bolagets utmaningar. Du får en spännande och omväxlande tjänst med möjlighet att skapa framgång i en hårt konkurrensutsatt bransch.

Information om tjänsten

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Henric Wedenberg, HR-konsult, 013-20 92 76. Facklig information ges av Emmelie Linderoth, Vision, 013-30 86 12 eller Sören Nilsson Påledal, Akademikerföreningen, 013-20 93 87.

Välkommen med din ansökan

Urval och intervjuer sker löpande där av kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum den 20 mars.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Kontaktperson
Ansök redan idag, eller få mer information genom att kontakta

Henric Wedenberg
HR-konsult
tfn 013-20 92 76

Bixia AB är ett av Sveriges största elhandelsbolag. Vi har byggt upp unik kompetens för att driva effektiv och framgångsrik elhandel.  Vi är ett företag som tar ställning och med de medel vi har försöker vi förändra världen till det bättre. Idag är vi ett av de elbolag som köper in störst andel förnybar och närproducerad el i Norden. Det kan vi gott vara lite stolta och kaxiga över. Bixia är en arbetsplats som drivs av individer med öppenhet, en vilja att utvecklas, engagemang och en stark gemenskap där våra olikheter kompletterar varandra. Vi drar oss inte för att kavla upp ärmarna för att föregå med gott exempel och inspirera andra samtidigt som vi gärna lyfter fram och hyllar andra som gör något bra. Tillsammans ger vi en kraft som förändrar världen i rätt riktning. Välkommen att läsa mer på www.bixia.se