Bixia logo

Försäljnings- och kundservicechef

Bixia är ett av Sveriges största elbolag. Vi växer ständigt och har idag över 250 000 kunder och en omsättning på cirka 2,3 miljarder. Vi ägs av sju regionala bolag, vilket ger oss en stark lokal förankring. Vi arbetar aktivt för utvecklingen av närproducerad förnybar el och är ett av de elhandelsbolag som köper in mest småskaligt producerad el i Norden. Energibranschen står inför många spännande utmaningar där vårt fokus är att vara en fortsatt stark och långsiktig aktör på den svenska och nordiska elmarknaden.

Vill du vara med oss och ge kraft som förändrar världen i rätt riktning?

Arbetsbeskrivning

Vi på Bixia söker en innovativ och ansvartstagande chef som ska leda vårt försäljningscenter i Nässjö. Vi säljer till konsument och mindre företag i hela Sverige.

Du kommer trivas hos oss om du älskar att prata med kund och coacha och utveckla dina medarbetare. Din attityd och inställning är viktig, du visar gott omdöme under tidspress, kan fatta snabba beslut och agerar utifrån dessa och tar stort eget ansvar.

Vem är du?

  • Har flera års erfarenhet i ledande befattning inom försäljning
  • Har god kommunikationsförmåga och hög social kompetens
  • Är driven med stor initiativkraft
  • Har ett genuint ledarskapsintresse
  • Är resultat- och målorienterad
  • Uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Flera språk är meriterande.
  • Behärskar Officepaketet och har god vana av att arbeta strukturerat genom bl a CRM-system.

Givetvis är en av dina allra största drivkrafter att alltid se till att ha nöjda medarbetare som i sin tur ger nöjda kunder. Har du branscherfarenhet är det meriterande men inte ett tvång. Du tillsammans med dina kollegor kommer sitta i nya lokaler mitt i centrala Nässjö. Läs mer om Bixia på www.bixia.se

Sök tjänsten här

Du söker tjänsten via vårt rekryteringsverktyg här.
Vi arbetar med en löpande urvalsprocess, skicka därför in din ansökan snarast möjligt, dock senast den 29 oktober.

För mer information

För mer information om tjänsten kontakta Mikael Sjöberg, chef Försäljning konsument, 070-687 88 80. Fackliga frågor besvaras av Tony Nordesjö, Vision, 013-20 80 42 eller Henrik Kruuse, Akademikerföreningen, 013-20 83 56. För frågor rörande rekryteringsprocessen, kontakta HR-konsult Henric Wedenberg, 013-20 92 76.