Meny

Tillsammans vill vi bli bäst!

Bixia är ett av Sveriges största elhandelsbolag och vi har byggt upp en unik kompetens för att driva framgångsrik elhandel. Idag är vi ett av de elbolag som köper in störst andel förnybar och närproducerad el i Norden. Det är vi både stolta och lite kaxiga över. Vi är en arbetsplats som drivs av individer med öppenhet, en vilja att utvecklas, engagemang och en stark gemenskap. Vi drar oss inte för att kavla upp ärmarna för att föregå med gott exempel och inspirera andra - tillsammans ger vi en kraft som förändrar världen i rätt riktning.

Lediga tjänster

Vill du bli en av oss och vara med att ta nästa steg framåt? Följ med oss på vår resa för att verka för mer närproducerad förnybar energi och hjälpa våra kunder att använda mindre el! Välkommen till Bixia.

Just nu söker vi

Key Account Manager

 

Möt några av våra medarbetare

Nedan möter du några av oss som jobbar på Bixia. Läs gärna om vad vi fyller våra dagar med och hur vi ser på Bixia som företag och arbetsgivare. Något som är gemensamt för oss alla är att vi vågar förändra genom vårt engagemang, kompetens och ärlighet. Och framför allt så brinner vi för det vi gör!   

Fredrik Karlsson

Social Media Manager

Katarina Andersson

Finanschef

Matina Rosenberg

Meteorolog /Analytiker