Bixia logo

Elcykelerbjudande - bara för dig som Bixiakund

Nu har vi förhandlat fram ett av marknadens bästa pris på en exklusiv elcykel från Monark. Som Bixiakund får du köpa en elcykel från Monark för endast 11 995 kronor inkl. batteri och frakt (rek. pris 14 995 kronor).* Utöver rabatten på 3 000 kronor kan du dessutom få tillbaka ytterligare 25 % av inköpspriset i och med ett nytt förslag om en elcykelpremie som väntas röstas igenom efter årsskiftet. Läs mer om premien i frågor och svar.

Monark Elisabeth: Ramstorlek: 51 cm, 155-180 cm Ram: Aluminium Antal växlar: 3-vxl Elsystem: E-going Färg: Svart (slutsåld), Vit Vikt: 24 Kg Batteri: 8,8 Ah (ingår)

För beställning, gå till bixiabutiken.se.

Hämta din rabattkod

För att ta del av den förmånliga rabatten så behöver du en unik kod, du hittar din erbjudandekod på din fakturabilaga eller under erbjudande när du loggar in på Mina Sidor.

*Kampanjen är förlängd och gäller nu till och med den 31 mars 2018. Priset är inklusive batteri, moms och frakt. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker med reservation för slutförsäljning. Beställningen faktureras och levereras av Bixias distributionspartner Team Sportia Online.

Ny kund och vill köpa elcykel?

Välkommen! Du får din erbjudandekod i bekräftelsen som skickas till din e-postadress efter du har tecknat elavtal.

Upptäck fördelarna med en eldriven cykel

Eftersom det blir allt mer populärt att välja elcykel så upprepar vi förra årets succé med ett ännu bättre erbjudande där. Nu kan du äntligen cykla utan att behöva duscha när du kommer fram. Med en eldriven cykel tar du dig enkelt fram i motvind och i uppförsbackar, samtidigt som du får motion och frisk luft. Det är dessutom klimatsmart att ta elcykeln när du laddar batteriet med förnybar el. En bra elcykel är ett utmärkt alternativ till moped och bil. Passa på att ta del av det förmånliga erbjudande där du kan välja elcykelmodellen Monark Elisabeth i svart eller vitt.

Frågor och svar om Monark Elisabeth

Hur fungerar en elcykel?

Man trampar som med en vanlig cykel och kan själv välja hur mycket hjälp man önskar att motorn ska ge. Är motorn helt avstängd cyklar du för egen maskin. Med fullt påslag hjälper motorn till i max 25 km/h sedan slår den ifrån. Du väljer enkelt hur mycket hjälp du vill att motorn ska ge dig, välj mellan tre olika driftshjälpslägen.

Hur snabbt går elcykeln?

Upp till 25 km/h med elmotor.

Hur långt kommer jag med min elcykel?

Körsträckan är upp till 50 km på fullt laddat batteri beroende på motoreffekt, terräng och vädertemperatur

Hur laddar jag batteriet?

Du laddar det enkelt i ett vanligt eluttag eftersom batteriet är avtagbart.  Uppladdningstiden är ungefär 5-6 timmar. Kom ihåg att ta in batteriet när du parkerar cykeln. Uppladdningstid batteri 5-6 timmar.

Hur förvarar jag batteriet?

Ta in batteriet när du inte använder det. Det uppladdningsbara batteriet är avtagbart, vilket är bra när man vill ladda upp det inomhus. Batteriet är ganska stöldbegärligt, så det är bra att ta av och ta med sig det när man parkerar cykeln.

Vad kostar det att cykla med en elcykel?

Driftskostnaden är låg, endast 20 öre/mil. Du kommer alltså hela 5 mil för 1 krona!

Vilken garanti har jag?

Cykeln har en garanti på två år och batteriet på ett år.

Vem kontaktar jag för frågor om reklamation, garantier och om min beställning?

Bixia marknadsför Monark elcykel i samarbete med Aitrops Event AB/teamsportiaonline.se som är ansvarig för köpeavtalet med dig som kund. Vi ber dig därför kontakta Aitrops Event AB/teamsportiaonline.se vid frågor om din beställning, reklamationer, garantier eller övriga frågor som gäller ditt köp av elcykel. .
E-post: info@teamsportiaonline.se 

Hur betalar jag min elcykel?

Via Klarna Checkout, där har du möjlighet att välja mellan att betala med kort, faktura, direktbetalning eller delbetalning.

Vilka färger finns elcykeln i?

Monark Elisabeth finns i färgerna svart (slutsåld) och vit.

Hur levereras min elcykel?

Distrubtionscentralen Aitrops Event AB/teamsportiaonline.se skickar cykeln med DHL.

När skickas min elcykel?

Cykeln levereras 1-5 arbetsdagar efter lagd order. DHL hemleverans dagtid är kostnadsfritt, men kunden har möjlighet att köpa till en kvällsleverans för 199 kronor.

Hur fungerar elfordonspremien?

Ett nytt förslag från regeringen innebär att ett nytt bidrag kan införas till den som köper en elcykel eller elmoped. Förslaget ligger på att stödet kommer att bli 25 procent av inköpspriset.

Här följer fördjupad information om förslaget:
• Privatpersoner som fyllt 18 år som köper en elcykel, elmoped eller elmotorcykel ska enligt förslaget få en premie/bidrag på 25 procent av inköpspriset och max 10 000 kronor.
• Det handlar om ett bidrag per person.
• Bidraget ska gälla retroaktivt från och med den 20 september 2017.
• Den som köper en elcykel, elmoped eller elmotorcykel från och med detta datum ska spara kvittot för att kunna ansöka om bidraget. På kvittot måste det framgå vilket fordon det gäller, genom till exempel ett ramnummer.
• Regeringens plan är att förordningen om elfordon ska träda i kraft den 1 januari 2018. Men det kan dröja en bit in på våren innan man som privatperson kan räkna med att få en premie utbetald.
• Mer information om bidraget kommer att finnas närmare årsskiftet.
• Regeringen föreslår att Naturvårdsverket ska ansvara för utbetalningen av bidraget till privatpersoner. Naturvårdsverket arbetar nu med frågan om hur detta ska gå till.
• Frågor om detta kan ställas till Naturvårdsverkets kundtjänst.