Bixia logo
Meny

Betaltjänster

Förenkla dina betalningar med autogiro, e-postfaktura eller e-faktura. Trygga och säkra betaltjänster som sparar din egen energi och hjälper miljön.

Anmäl e-faktura eller e-postfaktura

Kom ihåg att uppge personnummer eller kundnummer till den som står på elavtalet för att vi ska kunna godkänna mottagare av fakturan.

Välj betalsätt

 

Autogiro – automatisk betalning

Med autogiro dras summan automatiskt från ditt bankkonto. Det enda du behöver hålla koll på är att det finns pengar på kontot. Autogiro är ett smidigt sätt att förhindra betalningspåminnelser och förseningsavgifter. För att spara på klimatet vill vi att du kombinerar autogiro med att få fakturaspecifikationen till din e-post eller internetbank.

Det smidigaste sättet att anmäla autogiro är via din internetbank. Nedan är länkar till några av de största bankerna i Sverige. 

Länsförsäkringar | Swedbank | Nordea | SEB | Handelsbanken

Du kan även kontakta vår kundservice på tel. 0771-60 30 30 så hjälper vi dig. 

E-faktura – enkelt via internet

Fakturan kommer inte längre till brevlådan utan direkt till din internetbank. Där kontrollerar du räkningen på skärmen och godkänner för betalning.
E-faktura är ett bra betalningssätt för dig som vill undvika pappersexercis men ändå bestämma när under månaden du ska göra din inbetalning. Dessutom får du en bra överblick på dina fakturor och genom att ersätta pappersfakturorna med digitala bidrar du till minskade transportutsläpp och sparar några fällda träd. Anmäl dig via din internetbank nästa gång du betalar räkningar.

Kivra - din digitala brevlåda

Kivra är som din vanliga brevlåda, fast digital. Hit får du automatiskt mer och mer av din post från Bixia samt andra företag och myndigheter som nu successivt ansluter sig. Över två miljoner personer i Sverige har redan registrerat sig. Det är gratis, säkert och dessutom riktigt bra för miljön!

Läs mer om Kivra här

Betalning från utlandet

Om du vill betala till oss från utlandet behöver du ange Swift- och IBAN-kod för att slippa alltför dyra avgifter.

För Bixia gäller följande koder:
Swift-kod: SWEDSESS
IBAN-kod: SE73 8000 0848 0691 4329 7167

E-postfaktura – minskad miljöpåverkan

Fakturan kommer varje månad, precis som tidigare. Skillnaden är att den levereras till din e-postadress. På det sättet sparar vi på papper och transporter, riktigt bra för miljön. Det enda du behöver hålla koll på är din inkorg och betala fakturan på vanligt vis.

Fyll i formuläret högst upp på sidan eller ring oss så hjälper vi dig 0771-60 30 30.

Kontakta sidansvarig