Bixia logo
Meny

Betaltjänster

Allt vi kan göra för miljön är viktigt, stort som litet. Istället för att skicka en pappersfaktura med posten till dig föreslår vi kort och gott att vi skickar din faktura digitalt. Det förenklar för dig, dessutom gör du miljön en tjänst. Inga papper, kuvert eller transporter behövs. Vi hjälper dig gärna att byta, ange uppgifter i formuläret nedan och skicka iväg redan idag.

Anmäl e-faktura eller e-postfaktura

Betalsätt

E-postfaktura – minskad miljöpåverkan

Fakturan kommer varje månad, precis som tidigare. Skillnaden är att den levereras till din e-postadress. På det sättet sparar vi på papper och transporter, riktigt bra för miljön*. Det enda du behöver hålla koll på är din inkorg och att betala fakturan på vanligt vis.

E-faktura – enkelt via internet

E-faktura är ett bra betalningssätt för dig som vill ha fakturan direkt till din internetbank. Där kan du bestämma när under månaden du ska göra din inbetalning och får dessutom en bra överblick på dina fakturor. Fyll i formuläret för e-faktura alternativt så kan du anmäla via din internetbank nästa gång du betalar räkningar.

Det smidigaste sättet att anmäla e-faktura är via din internetbank. Nedan är länkar till några av de största bankerna i Sverige.

Länsförsäkringar | Swedbank | Nordea | SEB | Handelsbanken

Autogiro – automatisk betalning

Med autogiro dras summan automatiskt från ditt bankkonto. Det enda du behöver hålla koll på är att det finns pengar på kontot. Autogiro är ett smidigt sätt att förhindra betalningspåminnelser och förseningsavgifter. För att spara på klimatet föreslår vi att du kombinerar autogiro med e-post- eller e-faktura.

Det smidigaste sättet att anmäla autogiro är via din internetbank. Nedan är länkar till några av de största bankerna i Sverige.

Länsförsäkringar | Swedbank | Nordea | SEB | Handelsbanken

Bixia är anslutna till Kivra - din digitala brevlåda

Läs mer om Kivra här

* Källa: Assestment of media and communication from a sustainability perspective av Åsa Moberg, KTH 2010. ISBN 978-91-7415-636-2.

Kontakta sidansvarig