Bixia logo
Meny

El med sunt bondförnuft

En bättre framtid kan bara skapas genom handling. Vår närproducerade el kommer från samma gårdar och människor som odlar maten du äter. Att välja den är ett medvetet val som gör verklig skillnad för människor och miljö. Det är vad vi på Bixia kallar sunt bondförnuft.

Just nu får du 500 kronor i rabatt på ditt elpris när du gör ett medvetet val och beställer ett nytt elavtal hos oss. Bli kund och låt oss övertyga dig att du har gjort ett sunt elval.

Välj närproducerad el från din lokala gård

När du väljer närproducerad el från Bixia genom tillvalet Bixia Nära går 10 kronor/månad av det du betalar för elen tillbaka till dina lokala elproducenter som finns i ditt landskap. På så sätt får du din närproducerade el från de människor som har ett vindkraftverk eller vattenkraftverk på sin gård, eller som har satt upp solpaneler på taket och är med och stöttar deras insats att öka den förnybara elen i Sverige.

Våra närproducenter

*Erbjudandet gäller på bixia.se och för nya kunder med en elförbrukning över 5000 kWh. Rabatten fördelas med 42 kr/månad i 12 månader.

Förnya avtal för


Anläggnings-ID

Elområde

3


Nuvarande avtal

Bixia Rörligt Pris

Avtalsslut:

Din årsanvändning

kWh

Vill du förnya ditt elavtal för en annan av dina anläggningar

Se ditt elpris

Våra elpriser sätts utifrån olika områden i Sverige, därför behöver vi ditt postnummer för att kunna ge dig ett korrekt pris.

Ange din årsförbrukning

För att kunna räkna ut din månadskostnad behöver vi din ungefärliga årsanvändning. Flytta reglaget eller skriv in din ungefärliga årsanvändning för att visa ungefärligt pris.

kWh

Ange din årsanvändning manuellt

kWh


Välj elavtal

För att kunna nyttja kampanjen måste en högre årsförbrukning väljas, men vi vill såklart ha dig som kund oavsett!
Teckna avtal här

Ditt elavtal

Bindningstid

Din beräknade kostnad år 1

kr/mån

Kampanjikon

Därefter gäller

kr/mån

kr/mån

Visa mer information

Detaljerad information