Bixia logo
Meny

Säljare/Rådgivare till Nässjö

Elbranschen står precis som många andra branscher inför stora förändringar. Den digitala utvecklingen påverkar hela vårt samhälle och vår bransch är inget undantag. Att göra hållbara val av produkter och tjänster blir mer och mer självklart och där vill Bixia vara en tydlig spelare.

Åza Svahn.jpg

För att klara våra utmaningar behöver vi fler säljare till vårt team i Nässjö. Vi söker både en fast anställd och två vikarier, där vikariatet kan löpa till 210331. Som rådgivande säljare på Bixia får du möjlighet att ta våra kunder och vår försäljning till nya höjder. Detta i ett team med stark sammanhållning och i en arbetsmiljö utöver det vanliga mitt i centrala Nässjö.

Arbetsuppgifter

Som rådgivande säljare möter du varje dag våra kunders behov och frågor samt bistår dem med god service och rådgivning avseende Bixias produkter. Du arbetar i ett härligt team och dina främsta arbetsverktyg är telefon, mejl och webb. Datavana är därför viktigt.

I rollen får du möjlighet att fånga upp kundens frågor, läsa av deras individuella behov och arbeta med rådgivande försäljning. Du handlägger avtal och ansvarar för enklare utredningar och åtgärder kring avtal, fakturor och priser. Det aktiva arbetet med kundservice innebär arbete med både försäljning och rådgivning i varje samtal, mejl eller via chatt.

Vi tror att du har tidigare erfarenhet av arbete med service och vill arbeta på ett företag med goda värderingar. Har du ett intresse av miljö- eller energifrågor är det fördelaktigt.

Kvalifikationer

Du måste ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du talar ytterligare språk som exempelvis arabiska.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är du initiativrik, orädd och nyfiken. Du är en lagspelare som gillar att utveckla ditt kunnande och lära dig nytt. Du har hög arbetsmoral och trivs i en dynamisk miljö.

Vi erbjuder

Vi är en arbetsplats som drivs av individer med öppenhet, en vilja att utvecklas, engagemang och en stark gemenskap. Vi drar oss inte för att kavla upp ärmarna för att föregå med gott exempel och inspirera andra - tillsammans ger vi en kraft som förändrar världen i rätt riktning.

Sök jobbet

Sista ansökningsdag är 2019-12-08 men vi arbetar löpande med rekryteringen. Så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Du söker jobbet på denna länk.

 

Bixia är ett av Sveriges största elbolag. Vi växer ständigt och har idag över 250 000 kunder och en omsättning på cirka 2,3 miljarder. Vi ägs av sju regionala bolag, vilket ger oss en stark lokal förankring. Vi arbetar aktivt för utvecklingen av närproducerad förnybar el och är ett av de elhandelsbolag som köper in mest småskaligt producerad el i Norden. Energibranschen står inför många spännande utmaningar där vårt fokus är att vara en fortsatt stark och långsiktig aktör på den svenska och nordiska elmarknaden.