Just nu är det många som ringer till oss och väntetiden är längre än normalt. Vi besvarar alla våra ärenden i turordning.
Du kan lösa många av dina ärenden genom att logga in på Mina Sidor och här kan du få svar på många frågor om elpriset och elmarknaden.

Regeringen har nu kommit med ett förslag om högkostnadsskydd för höga elpriser, mer information hittar du hos Svenska Kraftnät:
Stöd till elanvändare - Svenska Kraftnät

Bixia logo
Meny

Försiktighetsåtgärder vidtagna kopplade till Corona-viruset

Precis som resten av världen bevakar vi på Bixia mycket noga situationen gällande spridning av Coronaviruset (COVID-19). Bixia har verkställt flera åtgärder för att begränsa smittspridning och förbereder oss på ytterligare förändringar av situationen.

Våra åtgärder omfattar bland annat förstärkta riktlinjer gällande hur vi kan agera för att minska smittspridning. Dessa inkluderar förebyggande aktiviteter som instruktioner om hosta och handhygien, vi ställer in planerade evenemang och kundträffar, vi har infört kraftiga begränsningar för tjänsteresor och besök och vi går igenom beredskapsplaner.

Dessa åtgärder anser vi i dagsläget kommer kunna säkerställa leveransen till dig som kund. Skulle Coronaviruset orsaka ytterligare oklarheter kommer vi informera om det på bixia.se och agera enligt nya rekommendationer. Om du har några frågor är du självklart välkommen att kontakta oss. Du når oss som vanligt på 0771- 60 30 30, kundservice@bixia.se eller via chatten på vår hemsida.


Ta väl hand om er
Vänligen Bixia

 

Folkhälsomyndighetens frågor och svar

Uppdaterad: 20 mars 2020