Just nu är det många som ringer till oss och väntetiden är längre än normalt. Vi besvarar alla våra ärenden i turordning.
Du kan lösa många av dina ärenden genom att logga in på Mina Sidor och här kan du få svar på många frågor om elpriset och elmarknaden.

Regeringen har nu kommit med ett förslag om högkostnadsskydd för höga elpriser, mer information hittar du hos Svenska Kraftnät:
Stöd till elanvändare - Svenska Kraftnät

Bixia logo
Meny

Varför välja Bixia?

Bixia är inget vanligt elbolag. Vi är ett elhandelsföretag med unik kompetens att bedriva effektiv och framgångsrik elhandel. Vi arbetar aktivt för mer närproducerad förnybar el och är ett av de elhandelsbolag som köper in mest småskaligt producerad el i Sverige.

Ett val som gör skillnad

Det finns två sätt att minska miljöpåverkan, att använda energin effektivare och att satsa på mer närproducerad och förnybar el. Du kan bidra till båda sakerna och vi kan hjälpa dig på traven. Dels med vår kunskap och dels genom våra kundanpassade lösningar. Elanvändningen påverkar vilket elavtal som passar ditt företag bäst.

Vår vision är att tillsammans med er skapa en förnybar elmarknad för ett hållbart samhälle.

Då måste man ta vara på alla chanser man får. Vår drivkraft är därför att arbeta med så många producenter av förnybar energi som vi bara kan. Redan idag samarbetar vi med  närproducenter över hela landet och tillsammans har vi skapat en stark plattform från vilken vi kan erbjuda alla våra privatkunder förnybar el från deras egna hemtrakter. Genom att  köpa din el från oss på Bixia gör du ett aktivt val för mer närproducerad och förnybar el.

 • Bland de största i Sverige
  Bixia är idag en av Sveriges största elbolag. Tillsammans med våra kunder strävar vi efter att vara ledande i utvecklingen till en förnybar elmarknad.
 • Inga mellanhänder
  Som direktaktör på den Nordiska elbörsen (Nord Pool) har våra erfarna krafthandlare Finansinspektionens tillstånd att bedriva elhandel för våra kunders räkning utan mellanhänder.
 • Tydlig miljöpolicy
  Bixia agerar aktivt och proaktivt för att öka andelen närproducerad och förnyelsebar energi. Vi är idag en av de aktörer i Norden som köper in mest förnybar energi.
 • Mervärde för er som kund
  Vi erbjuder flera olika miljöprodukter, bl.a kan du välja ansvarsfullt producerad förnybar el och därmed använda Naturskyddsföreningens Bra Miljöval i er egen marknadsföring vilket minskar ditt företags miljöpåverkan och samtidigt stärker ert varumärke.

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid.

 

Kontakta oss nu!

Uppdaterad: 29 april 2022
Kontakta sidansvarig