Bixia Energieffektivisering

Det förnybara elen inte räcker åt alla. Skulle du och ditt företag vilja bidra till att den räcker åt fler? Bixia Energieffektivisering har två tjänster som hjälper dig att spara både pengar och miljö. Välj mellan energirådgivning eller en mer omfattande energikartläggning.

Energirådgivning

Ibland kan det räcka med ett samtal. Vid en genomgång per telefon kan du och någon av våra erfarna energikonsulter snabbt hitta sätt att sänka din energiförbrukning. Givetvis kommer du att få en hel del bra tips och råd direkt över telefonen. Efter samtalet sammanställer vi all information och återkommer med en rapport som bland annat innehåller åtgärdsförslag.

Energikartläggning

För dig som verkligen vill ta tag i energifrågan och vara säker på att göra besparingar som märks i resultaträkningen, rekommenderar vi en mer omfattande genomgång. Det innebär att vår energikonsult besöker ditt företag och kontrollerar att byggnadens tekniska installationer fungerar optimalt energieffektivt. Kartläggningens omfattning bestämmer du själv i samråd med oss. Vi föreslår dock att vi lägger fokus på de system som har störst effektiviseringspotential såsom ventilation, värme, kyla och belysning.

Så här går det till

Inledningsvis får du en enkät där du snabbt och enkelt beskriver din verksamhet och nuvarande energiförsörjning. När du skickat in den till oss är vi redo att hjälpa dig.

Intresserad? Kontakta oss!

Andreas Dahl

Säljare

Telefon: 0771-12 12 00

foretag[at]bixia[dot]se

Ring oss gärna så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ditt företag.

Ring oss på 0771-12 12 00
Eller skicka e-post till foretag@bixia.se

Här hittar du kontaktinformation till alla våra säljare.