Bixia logo

Betaltjänster

Förenkla dina betalningar med autogiro, e-postfaktura eller e-faktura. Trygga och säkra betaltjänster som sparar din egen energi och hjälper miljön.

Autogiro – automatisk betalning

Fakturan kommer varje månad, precis som tidigare. Skillnaden är att summan dras automatiskt från ditt bankkonto. Det enda du behöver hålla koll på är att det finns pengar på kontot. Autogiro är ett smidigt sätt att förhindra betalningspåminnelser och förseningsavgifter.

Gör så här:
Ladda ner anmälan, skriv ut och läs igenom villkorstexten. 
- Fyll i anmälan, förslut och posta. Portot är betalt.

Det går även bra att beställa anmälan från vår kundservice på telefon 0771-60 30 30.

Nyhet för dig med autogiro!

Nu skickas din fakturaspecifikation till din e-post stället för till brevlådan. Du har tidigare fått din fakturaspecifikation i pappersformat till din brevlåda, för att spara på klimatet och miljön väljer vi nu att skicka den digitalt istället. Eftersom du har autogiro innebär det ingen ändring för hur betalningen sker. Summan dras fortfarande automatiskt från ditt bankkonto. Enda skillnaden är att du får din fakturaspecifikation till din e-postadress istället för i brevlådan.

Se mer info här

E-faktura – enkelt via internet

Fakturan kommer inte längre till brevlådan utan direkt till din internetbank. Där kontrollerar du räkningen på skärmen och godkänner för betalning.
E-faktura är ett bra betalningssätt för dig som vill undvika pappersexercis men ändå bestämma när under månaden du ska göra din inbetalning. Dessutom får du en bra överblick på dina fakturor och genom att ersätta pappersfakturorna med digitala bidrar du till minskade transportutsläpp och sparar några fällda träd. Anmäl dig via din internetbank nästa gång du betalar räkningar.

Kivra - din digitala brevlåda

Kivra är som din vanliga brevlåda, fast digital. Hit får du automatiskt mer och mer av din post från Bixia samt andra företag och myndigheter som nu successivt ansluter sig. Över 600 000 personer i Sverige har redan registrerat sig. Det är gratis, säkert och dessutom riktigt bra för miljön!

Läs mer om Kivra här

Betalning från utlandet

Om du vill betala till oss från utlandet behöver du ange Swift- och IBAN-kod för att slippa alltför dyra avgifter.

För Bixia gäller följande koder:
Swift-kod: SWEDSESS
IBAN-kod: SE73 8000 0848 0691 4329 7167

E-postfaktura – minskad miljöpåverkan

Fakturan kommer varje månad, precis som tidigare. Skillnaden är att den levereras till din e-postadress. På det sättet sparar vi på papper och transporter, riktigt bra för miljön. Det enda du behöver hålla koll på är din inkorg och betala fakturan på vanligt vis.

Ring oss så hjälper vi dig 0771-60 30 30 eller anmäl dig via formuläret nedan.

 

Anmäl e-faktura eller e-postfaktura

Kom ihåg att uppge personnummer eller kundnummer till den som står på elavtalet för att vi ska kunna godkänna mottagare av fakturan.

Välj betalsätt