Meny

Fast elpris

Stabilt, tryggt och långsiktigt - perfekt för dig som vill ha kontroll över din energikostnad.

I avtalet får du det här

Full koll på dina elkostnader

Du vet exakt vad din el kommer att kosta under bindningstiden.

100 % förnybar el

Som privatkund hos oss på Bixia får du endast el från förnybara energikällor. 

Du väljer din bindningstid

Det finns olika avtalsperioder att välja mellan och du bestämmer själv vilken av dessa som passar dig bäst! När avtalstiden går ut får du automatiskt ett nytt erbjudande från oss.

Bixia Miljöfond ingår alltid

Du bidrar till mer närproducerad el från förnybara källor.

Prisinformation

Ange ditt postnummer för att se prisinformation.

Postnummer:
OmrådesID:
Ändra postnummer
Avtalslängd:

Fast elpris är stabilt, tryggt och långsiktigt

Om du gillar att ha kontroll över dina kostnader så är fast elpris rätt alternativ. Du har samma elpris under hela avtalsperioden och säkrar priset från att påverkas av eventuella prishöjningar. Du behöver varken bry dig om ditt elavtal eller engagera dig i elbörsens prisutveckling. Välj mellan ett, tre eller fem års bindningstid för fast elpris.

När det är dags att teckna om elavtalet hör vi av oss till dig i god tid. Om du skulle glömma att teckna om ditt avtal så behöver du inte oroa dig. Då får du automatiskt det fasta elpriset för ettårsavtalet

Bixia Miljöfond ingår alltid - du är med och gör skillnad

Sedan år 2008 ingår Bixia Miljöfond i alla våra elavtal utan att våra kunder betalar extra eller behöver göra något. Tack vare miljöfonden kan vi tillsammans skapa förändring som gynnar den lokala miljön och det globala klimatet genom att öka andelen el från förnybara källor.

Välj ett elavtal som gör skillnad

Oavsett vilken typ av elavtal du väljer att teckna så är det viktigt att veta att din el gör skillnad. Av den anledningen är det enkelt att välja elavtal här på Bixia, då vi alltid har en grön framtid i åtanke. Att vi även lägger extra fokus på den närproducerade elen gör oss extra bra, om vi själva får passa på att skryta lite.

Här på Bixia erbjuder vi endast elavtal med förnybar och närproducerad el, eftersom vi anser att det är det allra bästa för vår miljö och framtid. Vi hoppas att allt fler ska se närproducerad el på samma sätt som närproducerad mat. För visst är det härligt att känna att du tar ett klimatansvar genom att välja ett elavtal som gör skillnad.

Kontakta gärna oss på Bixia om du har några frågor, vill veta mer om hur vi jobbar eller hur det fungerar att själv bli närproducent.