Bixia logo

Elavtal Solproducent

Exklusivt elavtal till dig som producerar solel

Många fokuserar på att betala extra för överskottselen. Vi har istället valt att ge dig en rabatt på den el som du förbrukar. Det beror på att våra solelskunder ofta har mer förbrukning kvar än vad som levereras ut i överskott. Därför ser vi till att du får ett av de bästa elpriserna vi kan erbjuda. Du får både rabatt på elpriset och fri årsavgift, det är faktiskt samma rabatt som vi på Bixia har.

Om du är prosumer (producent och konsument) kan du kontakta oss på kundservice så ser vi till att du får det bästa elpriset. Kontakta oss på 0771- 60 30 30 eller kundservice@bixia.se så hjälper vi dig.

Vill du sälja din solel till oss?

Vi är direktaktörer på den nordiska elbörsen Nord Pool och handlar av lokala produktionsanläggningar. Vi är faktiskt ett av de bolag som köper in mest närproducerad, förnybar el i Norden – det vill säga el som produceras lokalt från förnybara källor som sol, vind och vatten. Vi är övertygade om att förnybar energi är rätt väg. Därför gör vi det enkelt och lönsamt för dig att sälja elen till oss.
Din överskottsel köper vi på Bixia in till Nord Pools spotpris timme för timme. På så sätt sparar du inte bara pengar genom att producera egen solenergi, du kan även tjäna pengar.

Vill du sälja överskottet av din solelsproduktion?

Ring oss på telefonnummer 0771-16 17 18 så hjälper vi dig.

Blankett för Anmälan av försäljning av solelsproduktion

Avtalsvillkor solel