Bixia logo
Meny

Fast elpris

Fast elpris innebär att du binder ditt elpris under en bestämd tid. Det passar dig som vill ha kontroll över energikostnaderna och vill slippa tänka på eventuella prishöjningar. Hos Bixia får du alltid 100 % förnybar el.

Fördelar med fast elpris

  • Full koll på dina elkostnader genom ett fast pris under bindningstiden.
  • Välj mellan olika bindningstider.
  • Det enda som påverkar slutpriset på din elräkning är din elanvändning.
  • Du påverkas inte av några prishöjningar under avtalstiden.
  • Bixia Miljöfond ingår - du bidrar till mer närproducerad el från förnybara källor.

Jag vill teckna elavtal

 

Välj bindningstid med fast elpris

Välj mellan olika bindningstider för fast elpris. Oavsett vilken bindningstid du väljer så kommer du ha samma elpris under avtalsperioden och säkrar priset från att påverkas av eventuella prishöjningar. Du behöver varken tänka på ditt elavtal eller engagera dig i elbörsens prisutveckling.

När avtalstiden går ut får du automatiskt ett nytt erbjudande från oss. Det gör att du får full koll på dina kostnader och det enda som påverkar din elräkning är elanvändningen.

Om du skulle glömma att teckna om ditt avtal så får du automatiskt det fasta elpriset för ettårsavtalet.

Bixia Miljöfond ingår

Oavsett vilken typ av elavtal du väljer via Bixia så är det viktigt att veta att din el gör skillnad. Vi erbjuder endast elavtal med förnybar och närproducerad el eftersom vi anser att det är det allra bästa för vår miljö och framtid. Vi hoppas att allt fler ska se närproducerad el på samma sätt som närproducerad mat. Du tar ett klimatansvar genom att välja ett elavtal som gör skillnad.

Bixia Miljöfond

Kundservice

Kontakta gärna oss på Bixia om du har några frågor om fast elpris eller behöver hjälp med att välja ett elavtal som passar dig.

Kontakta Kundservice

Prisinformation

Ange ditt postnummer för att se prisinformation.

Postnummer:
OmrådesID:
Ändra postnummer
Avtalslängd:

Jämförpriset för Fast elpris består av kostnaden för att säkra priset för 100 % förnybar el till ett bestämt pris under aktuell period. I priset ingår nuvarande lagstadgade avgifter från Svenska kraftnät och för elcertifikat. I priset ingår aktuellt påslag per kWh samt fast avgift. Nätkostnad ingår inte i priset.

Uppdaterad: 18 augusti 2021
Kontakta sidansvarig