Bixia logo

Byta elbolag - Byt till Bixia

Bli kund hos oss! När du byter till Bixia får du alltid 100 procent förnybar el från sol, vind och vatten. Att teckna elavtal hos oss på Bixia innebär att du bidrar till en hållbar framtid. Som Bixiakund får du nu köpa en elcykel från Monark för endast 11 995 kronor (rek. pris 14 995 kronor inkl. batteri).*

Unikt erbjudande till dig som Bixiakund

För att ta del av den förmånliga rabatten på elcykeln så behöver du en unik kod, du får din erbjudandekod i bekräftelsen som skickas till din e-postadress efter du har tecknat elavtal. Du hittar även din erbjudandekod på din fakturabilaga eller under erbjudande när du loggar in på Mina Sidor.

*Kampanjen är förlängd och gäller till den 31 mars 2018. Priset är inklusive batteri, moms och frakt. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker med reservation för slutförsäljning. Beställningen faktureras och levereras av Bixias distributionspartner Team Sportia Online.

Vill du precis som vi, att andelen el från förnybara energikällor ska öka? 

Vi på Bixia vill göra skillnad. Vi vill göra förnybar el till ett självklart val. Vi vill att det ska bli enklare och lönsammare att producera el från sol, vind och vatten. Därför stöttar vi alla som vill bli sina egna elproducenter genom att köpa deras överskott och sälja vidare. Bixia är ett elbolag som jobbar tillsammans med lokala producenter i hela Sverige för att se till att närproducerad förnybar el når dig – utan några mellanhänder.

Byt elbolag – Det tar bara några minuter!

Det kostar inget att byta elbolag och det går att göra i ett nafs. Här kommer en enkel checklista med allt du behöver veta och göra inför ditt byte.

  • Säg upp ditt gamla elavtal. Du kan enkelt kolla om ditt avtal är bundet, eller har en viss uppsägningstid, genom att titta på din senaste faktura. På så sätt kan du snabbt räkna ut vilket datum som ditt byte av elbolag kan ske.
  • Räkna ut ditt pris. I formuläret nedan kan du fylla i postnummer och beräknad årsförbrukning av el i ditt hem för att se exakt vilka priser som gäller hemma hos dig. Du hittar en beräknad årsförbrukning av el på din senaste faktura.
  • Teckna ett nytt avtal hos oss. Du kan fylla i dina uppgifter direkt i formuläret nedan och teckna ett avtal som startar när ditt gamla avtal tar slut. Tänk också på att vi på Bixia behöver minst 15 dagar för att genomföra ditt byte av elbolag.

Räkna ut ditt elpris

Här nedan kan du räkna ut våra aktuella elpriser hemma hos dig. Du kan enkelt byta elbolag till oss genom att teckna elavtal direkt på sidan. Det tar bara några minuter!

För att du ska få ett elavtal som passar just dig har vi flera olika avtalstyper att välja mellan; fast pris, rörligt pris eller en mix av båda. Du kan dessutom komplettera ditt elavtal med Bixia Nära. För bara 29 kronor per månad får du då närproducerad el från ditt närområde.

Vi hänger med i marknadens svängningar och uppdaterar våra priser varje vecka. Behöver du hjälp är du alltid välkommen att ringa oss på 0771 - 60 30 30.

Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om hur vi på Bixia jobbar mot en hållbar framtid.

Bixia Miljöfond
Närproducerad och förnybar energi

Förnya avtal för


Anläggnings-ID

Elområde

3


Nuvarande avtal

Bixia Rörligt Pris

Avtalsslut:

Din årsanvändning

kWh

Vill du förnya ditt elavtal för en annan av dina anläggningar

Teckna nytt avtal?

Önskar du teckna avtal på ytterligare en anläggning, där du idag inte har Bixia som elleverantör, klicka på Teckna nytt avtal.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss så hjälper vi dig med allt. Uppsägningar hanteras endast över telefon.

Telefon: 0771 - 60 30 30
E-post: kundservice@bixia.se
Kontakta oss på Facebook 
Vill du istället att vi ringer upp dig? Lämna dina uppgifter

Teckna elavtal

Våra elpriser sätts utifrån olika områden i Sverige, därför behöver vi ditt postnummer för att kunna ge dig ett korrekt pris.

Behöver du hjälp?

Kontakta oss så hjälper vi dig med allt. Uppsägningar hanteras endast över telefon.

Telefon: 0771 - 60 30 30
E-post: kundservice@bixia.se
Kontakta oss på Facebook 
Vill du istället att vi ringer upp dig? Lämna dina uppgifter

Ditt elpris

Ange din årsanvändning

För att kunna räkna ut din månadskostnad behöver vi din ungefärliga årsanvändning. Flytta reglaget eller skriv in din ungefärliga årsanvändning för att visa ungefärligt pris.

kWh

Ange din årsanvändning manuellt

kWh


Välj avtal

Valt avtal

Bindningstid

Din beräknade kostnad år 1

kr/mån

Kampanjikon

Inklusive Bixia Nära 29 kr/mån

Därefter gäller

kr/mån

kr/mån

Inklusive Bixia Nära 29 kr/mån

Visa mer information

Detaljerad information