Just nu är det många som ringer till oss och svarstiden är längre än vanligt.
T.o.m. 21 augusti gäller följande öppettider: måndag-fredag 09.00-15.00 (lunchstängt 12.00-12.30).

Bixia logo
Meny

Ny faktura med Billogram

Vi vill göra det enklare för dig att ta emot, läsa och betala dina fakturor. Därför byter vi fakturaleverantör till Billogram under 2022. Du kommer kunna betala på precis samma sätt som tidigare, men din faktura får ett nytt utseende och ger dig tillgång till en rad smarta fakturatjänster. Självklart påverkas inte dina kostnader av förändringen.

Missa inte fördelarna – byt till e-postfaktura

 

För att ta del av Billograms smarta fakturatjänster behöver du ta emot din faktura digitalt. Har du pappersfaktura idag men vill byta till e-postfaktura, fyll i dina kontaktuppgifter här bredvid så får du dina kommande fakturor till din mejl. Tryggt, smidigt och bra för klimatet!

 

Med Billograms digitala faktura kan du:

  • schemalägga betalningar direkt eller på förfallodagen
  • tydligt se om eller när fakturan är betald
  • kommunicera med kundservice direkt på fakturan
  • minska risken för felbetalningar (summan är redan ifylld).

 

Anmäl e-postfaktura

Vad innebär övergången till Billogram för dig?

Med Billogram väljer du fritt mellan mejlfaktura, e-faktura och pappersfaktura. Via Kivra kan du även välja att få fakturan som digital post. För alla varianter tillkommer Swish som betalningsalternativ.  

Du kommer få mer information och tydliga instruktioner i god tid innan några förändringar börjar gälla, till dess behöver du inte göra något alls. 

Du som idag faktureras för elhandel via din elnätsleverantör

Om du har Tekniska verken, Mjölby-Svartådalen Energi, Oxelö Energi eller Alvesta Energi som din elnätsleverantör kommer du att börja få separata elhandelsfakturor från oss på Bixia i samband med bytet. Idag står elhandel som en post på din faktura från elnätsföretaget. 

Nya digitala möjligheter

Billograms fakturatjänst ger dig som kund fler digitala möjligheter än tidigare. Du kan exempelvis schemalägga betalningar, tydligt se om och när fakturan är betald och kommunicera med kundservice direkt via fakturan. Med den här typen av tjänster kan vi förflytta oss allt mer mot digitala faktureringssätt istället för att skicka fakturor på posten. På så sätt bidrar vi tillsammans till ett mer hållbart samhälle.

Uppdaterad: 02 juni 2022