Vi vill ge värdefull energi

Bixia är inget vanligt elbolag. Vi är ett elhandelsföretag med unik kompetens att bedriva effektiv och framgångsrik elhandel. För att få full utväxling söker vi fler professionella partners som vill lägga energi på rätt saker. Tillsammans tjänar vi tid, pengar och miljö.

Läs mer om våra produkter »

Bixia Elpooler

För dig som vill spara tid och pengar
Lägg över ansvaret för dina elinköp på oss och vårt expertteam inom elhandel och fokusera på din kärnverksamhet. Slå oss en signal på 0771 – 12 12 00, så berättar vi mer.
Läs mer »

Energieffektivisering

Energi-effektivisering

Minska energiförbrukningen med upp till 20 procent
Bixia Energieffektivisering hjälper dig spara pengar och samtidigt minska miljöpåverkan. Välj Energirådgivning eller en mer omfattande Energikartläggning.
Läs mer »

Pressmeddelanden

100 procent förnybar el till Lejonfastigheter och Linköpings kommun

Elbolaget Bixia har fått förtroendet att leverera el till Lejonfastigheter och Linköpings kommun. Lejonfastigheter har för sig och för kommunens räkning, upphandlat elavtalet som löper i tre år och innebär att de cirka 270 fastigheter som Lejonfastigheter äger och förvaltar försörjs med 100 procent förnybar el.

Läs mer  »

ÖoB leasar vindkraft för hållbara varuhus

Runsvengruppen, som driver över 100 ÖoB-varuhus runt om i landet, har med hjälp av elbolaget Bixia, hyrt tre vindkraftverk. En stor del av företagets varuhus blir därmed självförsörjande på el från egen vindkraftsproduktion. 

Läs mer  »

Ännu mer pengar att söka från Bixia Miljöfond

Det är dags att söka medel till investeringar som ökar andelen förnybar el, minskar elanvändningen eller bidrar till energieffektivisering. Nytt för i år är att alla Bixias kunder nu är med och bidrar, vilket ger ännu mer pengar att söka.

Läs mer  »