Fastighetsägarna GFR


Med Fastighetsägarna GFR:s Elpool får du som medlem möjlighet att låta elmarknadsexperter sköta din elhandel på samma sätt som de gör för storföretag.

Många fördelar genom att ansluta sig
Genom att ansluta dig till Fastighetsägarna GFR:s Elpool slipper du bland annat processen att teckna nytt elavtal med jämna mellanrum och på det viset också riskera att priset blir betydligt högre än vad du haft med det gamla avtalet. Elpoolens stora elvolym ger våra krafthandelsexperter möjlighet att prissäkra andelar av ditt elbehov vid gynnsamma tillfällen och den ger dig också ett lågt påslag på inköpspriset.

Nytt samarbetsavtal med Bixia
Fastighetsägarna GFR har ett samarbete om en elpool med Bixia. Bixia är Sveriges fjärde största elhandelsföretag och har elkunder över hela Sverige. Samtidigt har de en stark lokal förankring med 18 kontor i södra och mellersta Sverige. Personlig service är ett viktigt inslag och Bixia har vunnit SM i telefoni två gånger (2006 och 2009) och blivit valda till årets leverantör av Nores inköpscentral (2011), då med samma inköpskoncept som Fastighetsägarna valt.

Här laddar du ner avtalsformulär »

Har du några frågor? Kontakta oss gärna!
Fastighetsägarna GFR, Bosse Wikensten, 033-23 30 66 eller bosse.wikensten@fastighetsagarna.se
Bixia AB Företagsförsäljning, 0771-12 12 00 eller foretag@bixia.se