Bli kund hos Bixia

Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en elhandelslösning som passar dina behov och önskemål. Du kan också fylla i en intresseanmälan så hör vi av oss till dig. Har du en årsförbrukning på mindre än 150 000 kWh kan du enkelt och smidigt teckna avtal direkt här på vår hemsida.

Vi jobbar direkt mot elbörsen
Vi är en direktaktör på den nordiska elbörsen. Det ger oss försprång och ständig koll på elmarknaden. Våra erfarna och skickliga experter utför oberoende analyser och riskbedömningar och förser dig med information och beslutsunderlag. Du som kund får trygga, skräddasydda lösningar och bästa tänkbara service för elinköp.

Vi tänker inte på miljön. Vi agerar.
För oss finns det två bra sätt att minska miljöpåverkan – att använda energin effektivare och att bygga ut den närproducerade elen från sol, vind och vatten. Bixia är redan idag ett av de elbolag som köper in störst andel närproducerad förnybar el och ännu mer ska det bli i framtiden.

Vi hjälper ditt företag att möta miljökraven idag och i framtiden. Vi erbjuder exempelvis Bra Miljöval och Bixia vattenkraftsel.

Vi förenklar din eladministration.
Vårt affärsstöd ingår i försäljningsorganisationen och sköter allt det praktiska kring ditt byte till Bixia. Löpande fakturaadministration kan vara komplicerat och tidsödande så det finns tid, resurser och pengar att tjäna på att låta oss göra jobbet. Vår erfarenhet av stora kunder med flera anläggningar garanterar dig behovsanpassade kvalitetslösningar. Vi ordnar med samlingsfakturering, EDI-fakturering, rapporter och statistik.